Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2018, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekordan broj turista za praznike

PODGORICA - U Crnoj Gori je za vrijeme prvomajskih praznika boravilo rekordnih skoro 40.000 turista, što je duplo više nego prošle sezone u isto vrijeme, saopštila je direktor Nacionalne turističke organizacije Željka Radak-Kukavičić.

Ona kaže da je to rezultat unapređenja turističke ponude, kao i brojnih sadržaja koji se nude u Crnoj Gori tokom ove godine.

Iz Nacionalne turističke organizacije navode da je za prva tri mjeseca promet u hotelima bio veći >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << za 30 odsto nego u istom periodu prošle godine, dok je prosječan rast broja turista tokom aprila iznosio više od 20 odsto.

"Slobodno mogu da kažem da je ova predsezona bila bolja nego ona prošle godine, navela je Kukavičićeva i dodala da će, po svemu sudeći, ova sezona biti rekordna.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rekordna poseta turista za prvomajske praznike u Crnoj Gori

Izvor: Blic, 05.Maj.2018

U Crnoj Gori je za vreme prvomajskih praznika boravilo rekordnih skoro 40.000 turista, što je duplo više nego prošle sezone u isto vreme, saopštila je direktor Nacionalne turističke organizacije Željka Radak-Kukavičić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.