Izvor: Blic, 08.Nov.2010, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstrukcija vrtića "Anđelak" na Savskom vencu

Jedan od najstarijih vrtića u Beogradu, "Anđelak", koji se nalazi u Birčaninovoj ulici na Savskom vencu, biće kompletno obnovljen a ceo projekat će se finansirati iz gradskog budžeta.

Objekat površine 1.800 kvadratnih metara dobiće nov nameštaj i didaktička učila za prostorije u kojima borave deca, a takođe će biti uređeno dvorište i postavljen mobilijar.

"Kada je vrtić pamtio bolje dane, tu se nalazila i stomatološka ambulanta. Objekat je u lošem stanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tako da se čitavo prizemlje i suteren ne koriste već duže vreme. Tokom rekonstrukcije deca će morati da budu iseljena iz vrtića u obližnje objekte, a radovi će trajati od šest do devet meseci" izjavila je Ljiljana Jovičić, gradski sekretar za dečiju zaštitu.

U prethodne dve godine, u Beogradu je izgrađeno, rekonstruisano i adaptirano ukupno 55 objekata predškolskih ustanova.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.