Rekonstrukcija vlade Vučićeva vrteška

Izvor: Beta, 26.Dec.2014, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstrukcija vlade Vučićeva vrteška

BEOGRAD, 26. decembra 2014. (Beta) - Šef poslaničke grupe Demokratske stranke (DS) Borislav Stefanović izjavio je u petak da je rekonstrukcija Vlade Srbije zamajavanje naroda i politička vrteška premijera Aleksandra Vučića.

"Nema nikakve koristi za gradjane, niti sreće u ovoj neprekidnoj političkoj vrtešci u Vučićevom karuselu u kojem jedan sidje sa konjića, a drugi se popne", rekao je Stefanović novinarima u Skupštini Srbije.

On je kazao da su se ministri menjali >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << tolikom brzinom da je u pojedinim resorima, kao što su ekonomija, finansije i poljoprivreda zasad bilo i po pet ministara.

"Kako Vučić može da priča o izvesnosti, sigurnosti i stabilnosti ulaganja i poslovanja u Srbiji kad se ministri menjaju neverovatnom brzinom?", upitao je Stefanović.

On je ocenio i da nema kriterijuma za rekonstrukciju vlade, odnosno da je jedini kriterijum "lični odnos" premijera prema tim ljudima i njegovo raspoloženje.

"Demokratska stranka ne vidi šta bi nova rekonstrukcija donela pošto cela vlada radi loše, a samim tim i premijer. Ne vidimo šta rekonstrukcija donosi gradjanima, osim još jednog zamajavanja", dodao je šef poslaničke grupe DS.

Stefanović je ocenio i da je bivši premijer, a sadašnji prvi potpredsednik vlade Ivica Dačić danas otvoreno izazvao premijera time što je rekao da se rekonstrukcija radi zato što Vučić to voli.

"Ako se Dačić osmelio da kaže da se rekonstrukcija radi zato što to Vučić voli, onda mi to deluje kao da može biti i drugih promena u kabinetu", naveo je on i dodao da neće biti problema ni u takvim promenama, jer je "klupa sa rezervnim igračima dugačka i odlično zagrejana".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Stefanović: Rekonstrukcija je politička vrteška

Izvor: RTS, 26.Dec.2014

Šef poslaničke grupe Demokratske stranke Borislav Stefanović kaže da je rekonstrukcija Vlade Srbije zamajavanje naroda i politička vrteška premijera Aleksandra Vučića. ..Borislav Stefanović je, novinarima u Skupštini Srbije, rekao da nema nikakve koristi za građane, ni sreće u neprekidnoj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.