Rekonstrukcija Bulevara zadala muke i građanima i vozačima

Izvor: N1 televizija, 20.Jun.2017, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstrukcija Bulevara zadala muke i građanima i vozačima

Klinički centar Srbije demantovao je informacije da su, zbog početka radova u Bulevaru oslobođenja, životi pacijenata te ustanove bili ugroženi zbog gužvi u saobraćaju u krugu bolnice. To je, kažu, netačna i nedobronamerna informacija, iako priznaju da problema jeste bilo. Probleme, zbog početka radova, imaju i građani i vozači.

Izvor: N1

Fontana na Slaviji ovoga puta u drugom planu. U prvom je rekonstrukcija Bulevara oslobođenja, zbog koje, drugi dan zaredom, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << građani uzalud traže stanice gradskog prevoza.

"I ja bih volela da znam, upravo pitam gospođu, ništa ne znam."

"Grozno, ne mogu da se snađem uopšte, sad sam bila dole, pa sam sad ovde, ne znam gde ću više..."

"Ludnica! Prosto ludnica! Ne znam šta se dešava, ovo je stvarno nemoguće, gledamo gde je stanica, kažu piše, a ne piše ništa ovde, šta piše?!"

"Videli ste da nije stala devetka, ni ovde ni tamo. Pa dobro, srediće se, moramo malo da se strpimo ako hoćemo da nam grad bude lep."

Zato na rupe i krive šine u ovom delu grada podseća i gradonačelnik.

"Dakle, mi to moramo da uradimo, radovi će trajati nekoliko meseci, ali moram da apelujem na sugrađane za malo strpljenja i za razumevanje, jer drugačije ne možete. Prvi dan je bio takav, nažalost, evo izvinjavam se svima koji su upali u gužvu, ali još jedanput, sa toliko obaveštanja i najava očekivao sam da će manji broj automobila da se pojavi ili da će bar ljudi krenuti da koriste alternativne pravce, koliko već juče", kaže gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

I jesu, ali su izabrali najpogrešniju od svih alternativa. Onu koja je, zaglavljene u gužvi, ostavila vozila hitne pomoći.

I dok gradonačelnik Beograda moli pešake i vozače za malo strpljenja, pacijenti Kliničkog centra niti hoće, niti mogu da budu strpljivi, a upravo su oni bili najveće žrtve jučerašnjeg kolapsa na Slaviji kada su vozači, u želji da izbegnu gužve, krug Kliničkog centra koristili kao alternativni pravac.

Nezvaničnu informaciju da Hitna pomoć, zbog gužve, juče nije stigla na vreme da reanimira čak četiri pacijenta, danas je demantovao i Klinički centar, ali i gradonačelnik.

"Bilo je problema, ali ne problema s takvim ishodima, ne dao bog", rekao je Mali.

Ipak, potvrđeno nam je u Kliničkom centru, tačno je da je, zbog gužvi u saobraćaju, juče kasnila dostava i hrane i medicinske opreme. Zato je juče Klinički centar apelovao na svoje sugrađane, a danas im se zahvaljuje jer su apel svi poslušali.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

U potrazi sa stanicom na Slaviji...

Izvor: N1 televizija, 20.Jun.2017

Klinički centar Srbije demantovao je informacije da su, zbog početka radova u Bulevaru oslobođenja, životi pacijenata te ustanove bili ugroženi zbog gužvi u saobraćaju u krugu bolnice. To je, kažu, netačna i nedobronamerna informacija, iako priznaju da problema jeste bilo. Probleme, zbog početka...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.