Rejf Fajns igra vladinog agenta u novom Džejms Bondu

Izvor: Blic, 12.Apr.2012, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rejf Fajns igra vladinog agenta u novom "Džejms Bondu"

Fanovi filmova o Džejmsu Bondu bili su oduševljeni kada su čuli da će se u novom nastavku pojaviti i Rejf Fajns, koji će po svoj prilici igrati negativca. Fajns u prvim kadrovima filma "Skyfall"

Iako je snimanje filma "Skyfall" i dalje u toku, pojavile su se prve fotografije koje prikazuju Rejfa Fajnsa i Danijela Krejga u akciji.

Danijel Krejg opet u službi MI5

"Ako ste fan Džejmsa Bonda dopašće vam se ovaj film. Logan je napisao odličan scenario, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a Sem mendez će bez sumnje to sjajno režirati. Mislim da će njih dvojica napraviti nešto vrlo posebno", izjavio je Fajns, koji nije želeo da otkriva druge detalje oko uloge Gereta Malorija, vladinog agenta.

Ono što je za sada izvesno je da u 23. po redu nastavku serijala o tajnom agentu 007 neće faliti akcije, što potvrđuju i fotografije na kojima se vidi kako glavni glumac Danijel Krejg puca iz poluautomatskog oružja.

Povezane vesti: Izložba automobila Džejmsa Bonda u Britaniji Danijel Krejg nezadovoljan karijerom Ejmi Vajnhaus se nije svidelo da peva u Bondu Novi Bond najavljen za 2012.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rejf Fajns igra vladinog agenta u novom Džejms Bondu

Izvor: medio.rs, 12.Apr.2012

Fanovi filmova o Džejmsu Bondu bili su oduševljeni kada su čuli da će se u novom nastavku pojaviti i Rejf Fajns, koji će po svoj prilici igrati negativca.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.