Registrovano više od milion očitavanja „bus plus kartica

Izvor: Studio B, 06.Mar.2012, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Registrovano više od milion očitavanja „bus plus" kartica

„Bus plus" sistem juče je zabeležio više od milion i trideset hiljada overa na aparatima za očitavanje kartica.

Toliko očitavanja ostvareno je sa 379.343 „bus plus" kartice. Ti podaci ukazuju da se građani u velikom broju privikavaju na nov sistem otkucavanja karata za gradsku vožnju, saopštavaju iz pres-službe „Bus plusa".

- Više smo nego zadovoljni prvim danima kontrole. Građani pokazuju veliku kooperativnost, ali i odgovornost, zbog čega >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i posle šest dana kontrole nije izdata nijedna kazna. Ovom prilikom zahvaljujemo građanima što uredno kupuju i očitavaju svoje „bus plus" kartice, čime nam pomažu da se sistem dovede do pune funkcionalnosti - rekao je Darko Maksić, direktor sektora kontrole „Bus plusa".

„Bus plus" sistem uveden je 1. februara ove godine kao projekat grada Beograda u cilju unapređenja i modernizacije javnog gradskog prevoza. Pojačana kontrola ispravnosti voznih karata počela je 1. marta.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Bus plus: Registrovano više od milion očitavanja

Izvor: DANuBeogradu.rs, 06.Mar.2012

BusPlus sistem je 5. marta zabeležio više od milion i trideset hiljada overa na aparatima za očitavanje kartica. Toliko očitavanja ostvareno je sa 379.343 BusPlus kartice. Ti podaci ukazuju da se građani u velikom broju privikavaju na nov sistem otkucavanja karata za gradsku vožnju. - Više smo...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.