Registrovana još jedna stranka - Stranke moderne Srbije

Izvor: B92, 23.Dec.2018, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Registrovana još jedna stranka - Stranke moderne Srbije

Stranke moderne Srbije, nastala spajanjem Pokreta centra i Socijaldemokratskog saveza, saopštila je da je i zvanično registrovana u Ministarstvu državne uprave.

Odlukom sa današnjeg radnog Kongresa, navodi se u saopštenju, tu stranku vodiće trojno Predsedništvo koje čine Tatjana Macura, Nebojša Leković i Aleksandar Stevanović, uz pomoć šireg predsedništva.

Kako se dodaje, cilj Stranke moderne Srbije je da u zemlji stvori uređen sistem u kojem važe jednaka prava i obaveze za sve, gde će fokus biti na podsticanju preduzetništa, i dge će se voditi odgovorna socijalna politika.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MODERNO: A najnovija stranka je...

Izvor: Mondo, 23.Dec.2018

Stranke moderne Srbije, nastala ujedinjenjem Pokreta centra i Socijaldemokratskog saveza, saopštila je danas da je i zvanično registrovana u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave...Foto: Mondo/Goran Sivački..Odlukom sa današnjeg radnog Kongresa, navodi se u saopštenju, tu stranku vodiće...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.