Registracija vozila - bugarski rudnik zlata

Izvor: Vesti-online.com, 07.Avg.2010, 06:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Registracija vozila - bugarski "rudnik zlata"

Jedan Bugarin iz grada Vidina registrovao je više od 500 vozila na svoje ime, saopštio je načelnik saobraćajne policije u Vidinu Krasimir Živkov. Prema njegovim rečima, u Vidinu su još petorica građana registrovala više od 300 vozila na svoja imena, a 10 građana od 100 do 200 vozila. Ukupno 15 građana registrovalo je između 50 i 100 vozila na svoja imena. O čemu se u Vidinu radi, kada se zna da njegovi žitelji nisu prebogati?

Živkov je rekao da putnička vozila sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bugarskim registarskim oznakama nakon registracije u Bugarskoj prelaze u ruke rumunskih državljana koji ih voze bez problema na osnovu punomoći.

Registracija vozila u Rumuniji košta oko 1.500 evra, a u Bugarskoj između 250 i 300 evra u zavisnosti od godine proizvodnje vozila.

Živkov je bugarskim medijima rekao da je ova pojava starijeg datuma i da je karakteristična za bugarske gradove u pograničnoj zoni sa Rumunijom – u Vidinu, Ruseu i Dobriču.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.