Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Maj.2016, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rebić: U borbi protiv terorizma neophodna međunarodna saradnja

Vršilac dužnosti direktora policije Srbije Vladimir Rebić ocenio je danas da je u borbi protiv terorizma neophodna međunarodna saradnja i razmena informacija.

"Najkritičnija pretnja bezbednosti je terorizam i zbog toga naša odbrana mora biti brza, kako na nacionalnom, tako i na međunarodnom nivou", rekao je Rebić novinarima u Skupštini Srbije nakon okruglog stola na temu "Zemlje zapadnog Balkana i borba protiv terorizma".

On je naveo da su od velikog značaja >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i međunarodna saradnja i razmena informacija sa drugim zemljama.

Rebić je dodao i da je terorizam povezan i sa kriminalom i korupcijom, zbog čega će borba protiv njih biti prioritet policije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marinković: Terorizam je globalni problem

Izvor: RTS, 29.Maj.2016

Skup na temu "Zemlje zapadnog Balkana i borba protiv terorizma", u okviru Regionalnog molitvenog doručka održan je danas, a potpredsednik Narodne skupštine Vladimir Marinković rekao je da je taj skup okupio ceo region da se razgovara o ulozi zemalja zapadnog Balkana u globalnoj borbi protiv...

Nastavak na RTS...

Rebić: Međunarodna saradnja lek protiv terorizma

Izvor: B92, 29.Maj.2016

Beograd -- Vršilac dužnosti direktora policije Srbije Vladimir Rebić ocenio je da je u borbi protiv terorizma neophodna međunarodna saradnja i razmena informacija..."Najkritičnija pretnja bezbednosti je terorizam i zbog toga naša odbrana mora biti brza, kako na nacionalnom, tako i na međunarodnom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.