Real pobedio Sosijedad u goleadi

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jan.2013, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real pobedio Sosijedad u goleadi

Fudbaleri Real Madrida pobedili su danas na svom stadionu Real Sosijedad sa 4:3, u utakmici 18. kola španske Primere.

Ušao s klupe i odbio kapitensku traku - Iker Kasiljas

 

Madriđani su do trijumfa došli iako su od šestog minuta imali igrača manje, pošto je isključen golman Antonio Adan. Domaćin je poveo već u drugom minutu preko Karima Benzeme, a izjednačio je Ćabi Prijeto iz penala koji je napravio Adan.

 

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Sami Kedira je u 35. minutu doneo novu prednost braniocu titule prvaka Španije, ali je Prijeto u 40. ponovo izjednačio rezultat. Potom je Kristijano Ronaldo sa dva gola u 68. i 69. minutu doneo novo vođstvo svojoj ekipi, a Sosijedad je do kraja uspeo samo da smanji zaostatak trećim pogotkom Prijeta.

 

Gosti su takođe utakmicu završili sa igračem manje, pošto je crveni karton u 79. minutu dobio Danijel Estrada.

 

Zanimljivo je da je Iker Kasiljas po odluci trenera Reala Žozea Murinja meč počeo sa klupe za rezervne igrače, ali je morao na teren pošto je Antonio Adan isključen.

Kasiljas je dobio ovacije na "Santjago Bernabeu" i stao na gol Madriđana, čiju kapitensku traku je nosio Ronaldo. Portugalac je u 63. minutu pri rezultatu 2:2 ponudio traku Kasiljasu, ali je dugogodišnji kapiten Reala to ovaj put odbio.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Real pobedio Sosijedad u goleadi, Barsa sigurna

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jan.2013

Fudbaleri Real Madrida pobedili su danas na svom stadionu Real Sosijedad sa 4:3, u utakmici 18. kola španske Primere...Ušao s klupe i odbio kapitensku traku - Iker Kasiljas.. ..Madriđani su do trijumfa došli iako su od šestog minuta imali igrača manje, pošto je isključen golman Antonio Adan. Domaćin...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.