Real i Barsa odbili zamenu domaćinstva El Klasika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2019, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real i Barsa odbili zamenu domaćinstva "El Klasika"

Rukovodstvo španske La Lige htelo je da predstojeći El Klasiko, zakazan za 26. oktobar na Kamp nou, "premesti" u Madrid, ali su klubovi odbili taj predlog, prenose tamošnji mediji.

Kako se navodi, predlog o zameni domaćinstva došao je da bi se izbegli potencijalni problemi zbog demonstracija u glavnom gradu Katalonije.

Barselona ima problem i sa transportom do Eibara, gde igra sledećeg vikenda, pa će umesto avionom morati autobusom da putuje 550 kilometara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zbog demonstracija u Barseloni "El klasiko" ipak u Madridu?

Izvor: B92, 17.Okt.2019, 00:10

Najveći derbi španskog fudbala između Barselone i Reala, zakazan za 26. oktobar na Kamp nou, mogao bi da bude "premešten" u Madrid...Razlog za tako nešto su demonstracije u Kataloniji, prenosi list "As"...U Barseloni danima unazad traju veliki nemiri posle izricanja sudskih presuda katalonskim liderima...Kako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.