Ćerka pokojne Vitni Hjuston trudna

Izvor: Kurir, 20.Feb.2013, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka pokojne Vitni Hjuston trudna

Ćerka pevačice Vitni Hjuston, koja je preminula prošlog februara, navodno je trudna sa Nicom Gordonom

Ćerka pevačice Vitni Hjuston, Bobi Kristina Braun (19) navodno je trudna sa Nikom Gordonom (22). Par se verio pre četiri meseca, ali još nisu odredili datum venčanja.

"Zabrinuti smo za nju i bebu. Treba misliti o budućnosti, a ona je još depresivna zbog majčine smrti. Bojimo se da ne naudi sebi", rekli su prijatelji ćerke Hjustonove >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koja je preminula prošlog februara.

Vezu Nika i Bobi porodica u početku nije odobravala budući da su ceo život bili kao brat i sestra. Pokojna Vitni je, naime, Nika usvojila i odgajala kao da je njen sin. Kad je umrla, njena ćerka u njemu je pronašla utehu zbog majčine smrti.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kćerka Vitni Hjuston čeka prvo dete sa pevačicinim usvojenim sinom?

Izvor: Blic, 21.Feb.2013, 09:21

Bobi Kristina, kćerka preminule pevačice Vitni Hjuston navodno čeka svoje prvo dete sa Nikom Gordonom, svojim verenikom i usvojenim sinom Vitni Hjuston...Bobi Kristina i Nik su se verili pre četiri meseca, a sada navodno iščekuju i prinovu...Prijatelji Bobi Kristine su zabrinuti za nju jer smatraju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.