Izvor: Mondo, 16.Jun.2019, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razočaranje za vlasnike popularnih telefona

Xiaomi ukida MIUI Global Beta program.

Loša vest za mnoge vlasnike Xiaomi telefona, koji su vrlo popularni i kod nas baš i iz ovog razloga - Xiaomi ukida MIUI Global Beta program!

GSMArena navodi da je program aktivan od 2010. godine i da je Xiaomi godinama nakon izlaska telefona omogućavao Global Beta izdanja softvera za gotovo sve modele. Nažalost, to sad prestaje i inženjeri kompanije koncentrisaće se na izdavanje softvera na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << drugi način, bez MIUI Global Beta programa, koji se završava s poslednjim danom juna meseca 2019. godine.

Pročitajte i ovo: Nadamo se da ovo nikad neće zaživeti!

Xiaomi telefoni do sada su imali dve verzije softvera: MIUI Stable i MIUI Beta, s tim da su Stable bili namenjeni svima, a Beta testerima softvera i korisnicima, koji su želeli da koriste nov softver odmah, bez čekanja na stabilnu verziju. Ispostavlja se da su mnogi korisnici Xiaomi telefona koristili MIUI Beta softver i ostajali na njemu zauvek, bez instalacije MIUI Stable verzije čak ni nakon zvaničnog izdavanja.

Mi Community je razočaran ovom odlukom, ali je ona konačna.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.