Izvor: Kurir, 24.Sep.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razmena iskustava u oblasti vojnog saobraćaja

BEOGRAD, 24. septembra (Tanjug) - Delegacija Ministarstava odbrane Nemačke, sa kolegama u Srbiji, razmenila je iskustava u oblasti vojnog saobraćaja, a razmatarane su i mogućnosti unapređenja bilateralne vojne saradnje, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije. Delegacija Nemačke, tokom posete, od 23. do 26. septembra, sa predstavnicima Sektora za materijalne resurse srpskog Ministarstva odbrane razmatraće pitanje iz oblasti vojnog saobraćaja i transporta.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Strani vojni transport preko teritorije Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2008

BEOGRAD - Delegacija Ministarstava odbrane Nemačke, sa kolegama u Srbiji, razmenila je iskustava u oblasti vojnog saobraćaja, a razmatarane su i mogućnosti unapređenja bilateralne vojne saradnje, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije...Delegacija Nemačke, tokom posete, od 23. do 26. septembra,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.