Razgovor sa Vučićem službena tajna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2012, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razgovor sa Vučićem službena tajna

BEOGRAD -

Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević saopštio je danas da tužilaštvo neće objaviti informacije koje mu je dostavio zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić o kontaktima Luke Bojovića i visokog državnog funkcionera 2008. godine u kafeu Prive u Beogradu.

Radisavljević je naveo da se Vučić u subotu, 3. marta, odazvao pozivu Tužilaštva za organizovani kriminal na razgovor u vezi sa Lukom Bojovićem, ali da su konkretni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << podaci o sadržini razgovora i predstavljene informacije službena tajna.

Tužilac za organizovani kriminal je dodao da je Vučić "pojasnio" navode iz ranije dostavljenih informacija i da će one biti predmet daljih provera.

"Konkretni podaci o sadržini razgovora i prezentovane informacije predstavljaju službenu tajnu. Pored toga, njihovo javno saopštavanje bi moglo dovesti i do ugrožavanja bezbednosti pojedinih lica. Iz tih razloga ih Tužilaštvo za organizovani kriminal za sada neće javno saopštavati, što je zahtevano i od Aleksandra Vučića", naveo je Radisavljević.

Vučić je ranije rekao da se Bojović 2008. godine u Beogradu sastao sa visokim državnim funkcionerom neposredno pre nego što je pobegao iz Srbije.

Zamenik predsednika SNS je Tužilaštvu za organizovani kriminal predao i dokumentaciju vezanu za taj događaj.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić podsetio je da je Bojović iz Srbije otišao 2010. godine i upitao zašto bi neko upozoravao Bojovića da pobegne dve godine kasnije.

Bojović je optužen za više ubistava.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužilaštvo neće reći šta Vučić zna

Izvor: B92, 05.Mar.2012

Beograd -- Aleksandar Vučić razgovarao s tužiocem Miljkom Radisavljevićem o kontaktima koje je jedan visoki državni zvaničnik imao s Lukom Bojovićem, pre njegovog bekstva...Zamenik predsednika SNS, naime, odazvao se pozivu Tužioca za organizovani kriminal da mu pojasni informacije koje je ranije...

Nastavak na B92...

Razgovor Vučića s tužiocem je tajna

Izvor: Mondo, 05.Mar.2012

Miljko Radisavljević kaže da tužilaštvo neće objaviti informacije koje mu je dostavio Aleksandar Vučić o kontaktima Luke Bojovića i visokog državog funkcionera 2008. godine.

Nastavak na Mondo...

Vučićevi navodi službena tajna

Izvor: RTS, 05.Mar.2012

Zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić pojasnio Tužilaštu za organizovani kriminal navode o susretu visokog državnog funkcionera sa Lukom Bojovićem. Podaci o sadržini razgovora predstavljaju službenu tajnu, saopštilo je Tužilaštvo...Tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo je da...

Nastavak na RTS...

Vučić tužilaštvu pojasnio navode o Bojoviću

Izvor: Večernje novosti, 05.Mar.2012

Zamenik predsednika SNS razgovarao sa tužiocem Miljkom Radisavljevićem o navodima o susretu visokog državnog funkcionera sa Lukom Bojovićem 2008. godine

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.