Razbijena stakla na kancelariji Narodne stranke u Paraćinu

Izvor: Beta, 11.Nov.2018, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbijena stakla na kancelariji Narodne stranke u Paraćinu

Narodna stranka saopštila je danas da su stakla na kancelariji njenog opštinskog odbora u Paraćinu razbijena što je razumela kao još jednu u nizu poruka da odustane od "svoje borbe za oslobadjanje Srbije od diktatorskog režima"."Odgovor na tu poruku je da nećemo odustati, već ćemo se još snažnije boriti", naveo je u saopštenju šef Izvršnog odbora Narodne strankeVladimir Dobrosavljević.Iz Narodne navode da su stakla polomljena sinoć u oko 21.00 i da je slučaj prijavljen policiji.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

NS: Razbijena stakla na kancelariji u Paraćinu

Izvor: B92, 11.Nov.2018

Narodna stranka saopštila je da su stakla na kancelariji njenog opštinskog odbora u Paraćinu razbijena. Kako se navodi, to je još jedna u nizu poruka da ta stranka odustane od "svoje borbe za oslobađanje Srbije od diktatorskog režima".

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.