Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Feb.2016, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbijena mreža koja se bavila prodajom oružja

Policija u nekoliko evropskih zemalja je uhapsila pripadnike kriminalne mreže koja se bavila prodajom oružja, droge i krivotvorenih dokumenata putem Internet foruma, javila je agencija AP pozivajući se na saopćenje njemačke Savezne policije.

Glavni osumnjičeni je bosanski državljanin dobi od 27 godina koji je uhapšen u BiH, dok su u Njemačkoj uhapšeni njegovi glavni suradnici: tri njemačka državljanina i dva Sirijca.

Policajci u Njemačkoj, BiH, Švicarskoj , Francuskoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << Nizozemskoj, Litvi i Rusiji su izveli simultane racije na 69 lokacija u kojima su uhapsili više ljudi i zaplijenili nekoliko servera koji su upotrebljavani za prodaju svega što je ova kriminalna grupa nudila.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Cryptus: Hapšenja širom Evrope

Izvor: Akter, 29.Feb.2016

Policajci u Nemačkoj, BiH, Švajcarskoj, Francuskoj, Holandiji, Litvaniji i Rusiji su izveli simultane racije na 69 lokacija u kojima su uhapsili više ljudi..U okviru međunarodne akcije "Cryptus" policija u nekoliko evropskih zemalja je uhapsila pripadnike kriminalne mreže koja se bavila prodajom...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.