Razbijen prozor na prostorijama SNS u Bečeju

Izvor: Blic, 13.Feb.2014, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbijen prozor na prostorijama SNS u Bečeju

Bečej -Sinoć je razbijen prozor na prostorijama Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Bečeju. Predstavnici ove partije su zatražili od policije da što pre utvrdi odgovorne za ovaj čin.

Predsednik opštine Bečej, koji je i funkcioner SNS Vuk Radojević je izjavio za „Blic“ da ne sme da se dozvoli da se na ovakav >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << način vrši pritisak na ovu partiju koja želi da sprovede reforme i smatra da je ovo neprihvatljiv vid političke borbe.

– Ovo nas neće uplašiti i SNS će nastaviti da vodi borbu protiv kriminala i korupcije na čelu sa predsednikom strane Aleksandrom Vučićem - naveo je Radojević.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Razbijen izlog na prostorijama SNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2014

U noći između srede i četvrtka nepoznati počinioci razbili su izlog na prostorijama Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Bečeju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.