Izvor: B92, 09.Feb.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbijen prozor na mormonskoj crkvi

Novi Sad -- Policija je saopštila da je u noći između četvrtka i petka razbijen prozor na mormonskoj crkvi u Novom Sadu.

Nepoznati počinioci razbili su prozor na objektu "Crkve Isusa Hrista i svetaca poslednjih dana", koji pripada Mormonskoj verskoj zajednici, sopštila je danas novosadska policija. Kako se navodi, nepoznati počinilac ili više njih su u noći između 7. i 8. februara kamenom razbili duplo staklo na pomenutom objektu, a materijalna šteta procenjena je na oko 4.000 dinara.

Protiv počinilaca, za kojima policija intenzivno traga, podneta je krivična prijava zbog oštećenja tuđe stvari, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.