Rat na društvenim mrežama zbog Melanije Tramp

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jun.2017, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rat na društvenim mrežama zbog Melanije Tramp

Mnoge slavne ličnosti obrušile su se tokom predsedničke kampanje u SAD na Melaniju suprugu predsednika Amerike Donalda Trampa. Tako se prva dama našla na udaru glumaca, pevača i pevačica, ali i modnih kreatora. Ipak, ima i onih koji su rešili da im oblačenje gospođe Tramp nije ispod časti, već čast.

Među njima je i modni dvojac Dolce&Gabbana, koji su se zbog odluke da oblače Melaniju Tramp našli na udaru brojnih slavnih ličnosti. Pa tako je njihovo odbijanje da bojkotuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prvu damu, dovelo do toga da njeni kritičari bojkotuju njih. Tako su nastale i čuvene majice ovog brenda - bojkot.

A otkud novi rat zbog ove saradnje? Sve ja započela Majli Sajrus koja je na svom Instagram profilu podelila fotografiju svog brata Brajsona sa modne revije ovog dvojca.

"Čestitam bratu na prvoj reviji. Nikada nije bio njegov san da postane model jer on jedan od najnadarenijih muzičara koje sam ikad čula, ali porodici Sajrus je svojstveno da sve proba jednom i da prihvatimo mogućnosti koje nas teraju izvan zone komfora. Verujemo da svaki dan treba isprobati nešto novo. Čestitam ti i jako sam ponosna na tebe, sve od Nešvila do Italije. P.S. Dolce&Gabbana, ne slažem se s vašom politikom, ali podržavam što slavite mlade umetnke i dajete im mogućnost da se pokažu", napisala je.

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Jun 17, 2017 at 8:00am PDT

A post shared by stefanogabbana (@stefanogabbana) on Jun 17, 2017 at 6:09pm PDT

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.