Rasvetljeno ubistvo iz centra Zemuna

Izvor: B92, 26.Dec.2019, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasvetljeno ubistvo iz centra Zemuna

Beograd -- Policija rasvetlila slučaj ubistva u Zemunu. Uhapšeni B.M. i njegova devojka Georgina M, navode beogradski mediji.

Podsetimo, vlasnik menjačnice "Maps" Dragan Pantelić (55) ubijen je u centru Zemuna.

Istraga je, prema pisanju "Novosti", utvrdila da je osumnjičeni iznajmio automobil u jednoj rentakar agenciji, kao i da je taj automobil kasnije viđen parkiran ispred menjačnice gde se dogodilo ubistvo Dragana Pantelića.

Takođe, utvrđeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je taj automobil bio parkiran i kobne večeri preko puta salona, kao i da je B.M sa pištoljem upao u menjačnicu i tražio pare od žrtve.

Kako Pantelić nije hteo da mu da novac, pljačka se završila pucnjavom i ubistvom, pišu "Novosti".

Osumnjičeni, koji je bio krvav nakon surovog ubistva, je potom automobilom pobegao, a u vozilu su nađeni tragovi krvi. Njemu i njegovoj devojci je određeno zadržavanje od 48 sati.

Čekaju se rezultati DNK analiza.

Branislav M. je već poznat policiji jer je ranije hapšen zbog razbojništava.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.