Raste broj pregleda u Covid ambulanti, danas bez preminulih

Izvor: SandzakPress.net, 27.Feb.2021, 16:09

Raste broj pregleda u Covid ambulanti, danas bez preminulih

Ukupan broj pregleda u Covid ambulanti Doma zdravlja Novi Pazar je 134, od čega je po 67 prvih i kontrolnih pregleda, saopštio je lokalni Štab za vanredne situacije. Tokom proteklog dana, na lečenju je zadržano 14 osoba (Novi Pazar 5, Raška 8, Tutin 1), a kući je otpušteno deset pacijenata. Od 108 pacijenata koji se leče u novopazarskim Covid bolnicama, sedam je na respiratorima, dok su dva na kiseoničkoj potpori. U Domu zdravlja urađene su 84 laboratorijske analize, 65 RTG pluća >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << i 64 brzih antigenska testa iz brisa nosa, od čega je 25 pozitivno Urađeno je i 68 PCR testova. indeksonline.rs The post Raste broj pregleda u Covid ambulanti, danas bez preminulih appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Oporavilo se još 26 osoba, sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom u Boru

Izvor: Bor030.net, 27.Feb.2021

U poslednjih 48 sati na teritoriji grada Bora potvrđeno je sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom, dok se oporavilo 26 osoba, saopštio je Gradski štab za vanredne situacije. U kovid ambulanti “Rudar” u toku jučerašnjeg dana pregledano je 16 pacijenata sa potencijalnim simptomima zaraze...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.