Izvor: Beta OMS, 30.Jul.2013, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rast međunarodnih tržišta i Rusije

Atlantic Grupa je u prvom polugodištu 2013. godine ostvarila prihod od prodaje u iznosu od 322,8 miliona eura , što u odnosu na isti period prošle godine predstavlja rast od 3,3 posto. Dobit pre kamata i poreza (EBIT) porasla je na 29,2 miliona eura za 5,2 posto u odnosu na isti period prošle godine, dok neto dobit nakon manjinskih interesa iznosi 15,3 miliona eura zahvaljujući značajno sniženim troškovima kamata nakon uspešnog refinansiranja kreditnih obaveza.

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Atlantic Grupa: Rast međunarodnih tržišta i Rusije

Izvor: B&F Online, 30.Jul.2013

  Atlantic Grupa je u prvom polugodištu 2013. godine ostvarila prihod od prodaje u iznosu od 322,8 miliona evra, što u odnosu na isti period prošle godine predstavlja rast od 3,3 posto. Dobit Atlantic Grupe pre kamata i poreza (EBIT) porasla je na 29,2 miliona evra za 5,2 posto u odnosu na isti period...

Nastavak na B&F Online...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.