Raspušten Gradski odbor SPS-a u Leskovcu

Izvor: RTS, 27.Nov.2014, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspušten Gradski odbor SPS-a u Leskovcu

U Leskovcu raspušten Gradski odbor Socijalističke partije Srbije, sa Živojinom Stefanovićem na čelu. Uveden je Privremeni organ sa predsednikom Aleksandrom Đurovićem.

Živojin Stefanovć, koji je i predsednik Skupštine grada, 17 godina je bio na čelu SPS-a u Leskovcu.

Đurović je, u izjavi agenciji Beta, rekao da je rukovodstvo leskovačkih socijalista smenjeno na predlog predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << SPS-a Ivice Dačića.

"Privremeni organ je u obavezi da za dva meseca izabere novo rukovodstvo Gradskog odbora SPS-a, a do 5. decembra i delegate za stranački kongres, i da predloži kandidate za najviše funkcije", rekao je Đurović.

Ovakva odluka vrha SPS-a je doneta iako se 90 odsto mesnih odbora stranke izjasnilo da Živojin Stefanović bude ponovo izabran za predsednika Gradskog odbora.

Đurović je istakao da se ništa neće menjati u politici stranke u Leskovcu, koja je deo vladajuće koalicije.

"Živojin Stefanović će i dalje biti predsednik Skupštine grada, ukoliko ne ode u neku drugu stranku", rekao je novi šef SPS-a u Leskovcu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Raspušten odbor SPS u Leskovcu

Izvor: Radio 021, 27.Nov.2014

U Leskovcu je raspušten Gradski odbor Socijalističke partije Srbije, sa Živojinom Stefanovićem na čelu...Uveden je Privremeni organ sa predsednikom Aleksandrom Đurovićem. Đurović je rekao da je rukovodstvo leskovačkih socijalista smenjeno na predlog predsednika SPS-a Ivice Dačića. "Privremeni...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.