Raspisan konkurs za nagradu Aleksandar Tijanić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2019, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan konkurs za nagradu "Aleksandar Tijanić"

Udruženje novinara Srbije (UNS) raspisalo je konkurs za nagradu "Aleksandar Tijanić", koja se od 2105. godine dodeljuje za borbenost u novinarskom izražavanju, za tekstove, priloge objavljene u štampanim, elektronskim ili onlajn medijima, kao i za novinarski potez koji bi zavredeo to priznanje.

Za nagradu mogu da konkurišu novinari koji rade u medijima u Srbiji, a radovi moraju biti objavljeni u periodu od 28. novembra prošle, do 28. oktobra ove godine.

Kandidata >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za nagradu mogu predložiti novinari i drugi građani Srbije, kao i organizacije registrovane u Srbiji.

Predloge sa fotokopijama tekstova ili CD/DVD sa TV i radio prilozima, kao i tekstovima objavljenim na vebu, treba poslati na imejl press@uns.org.rs ili u pet primeraka dostaviti na adresu Udruženja novinara Srbije.

Rok za slanje predloga je 28. novembar, a ime dobitnika biće objavljeno 13. decembra, na dan kada je Aleksandar Tijanić rođen.

Nagrada se sastoji od diplome i novčanog iznosa od 2.000 evra u dinarskoj protiv vrednosti i biće uručena 21. decembra, na dodeli godišnjih nagrada UNS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.