Rasistički govor na skupu UN o rasizmu

Izvor: Mondo, 21.Apr.2009, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasistički govor na skupu UN o rasizmu

Više zapadnih diplomata izašlo je s konferencije UN o rasizmu nezadovoljni govorom iranskog predsednika Mahmuda Ahmadinedžada u kojem je Izrael označio kao 'najsuroviji i rasistički režim'.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nijedna zemlja nije otporna na rasizam

Izvor: NaDlanu.com, 20.Apr.2009, 15:37

ŽENEVA, 20. april 2009. (Beta-AFP) - Generalni sekretar UN Ban Ki-mun izjavio je u ponedeljak da je "duboko razočaran" što neke države ne učestvuju na konferenciji o rasizmu Durban II koja je otvorena u Ženevi. "Duboko sam razočaran..jer neke od zemalja od kojih se očekivalo da će utvrditi...

Nastavak na NaDlanu.com...

Neke diplomate izašle sa skupa o rasizmu

Izvor: EMportal, 21.Apr.2009

Više zapadnih diplomata izašlo juče sa konferencije Ujedinjenih nacija o rasizmu, nezadovoljno govorom iranskog predsednika Mahmuda Ahmadinedžada, u kojem je Izrael označio kao najsuroviji i rasistički režim.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.