Izvor: S media, 21.Apr.2012, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjena službenica pošte stabilno

Zdravstveno stanje poštanske službenice, koja je teško ranjena u pljački pošte, je zadovoljavajuće i "trenutno stabilno", saopšteno je jutros iz Kliničkog centra Vojvodine.

Pacijentkinja G.S.T. je juče teško ranjena i nakon toga operisana.Ona je još uvek na intenzivnoj nezi, navodi se u saopštenju za javnost.

Penzionisani policajac pljačkao poštu: Da pucam sad ili odmah?

Uhapšen zbog krađe 11 miliona dinara
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Naoružani razbojnik opljačkao benzinsku pumpu

Opljačkana je pošta u novosadskom naselju Liman 3, u pošti u Ulici narodnog fronta 47, po peti put u poslednjih nekoliko godina.

Prema navodima medija, napadač je ispalio tri hica u šaltersko staklo, od kojih je jedan pogodio upravnicu pošte.

Napadač je sa plenom pobegao sa lica mesta, a pri bekstvu mu je ispadao novac iz torbe, kazali su očevici. Očevici tvrde da je napadač u begu skinuo sa sebe jaknu i majicu sa kapuljačom.

Nadležno tužilaštvo je pljačku okvalifikovalo kao teško ubistvo u pokušaju.

Policija je dostavila i video-snimak i apelovala na gradjane da, ukoliko prepoznaju osumnjičenog jave na telefon 064 892 4055.

Napadač je star izmedju 25 i 30 godina, visok oko 165 centimetara, kratke crne kose.

Pogledajte snimak pljačke pošte u Novom Sadu OVDE.

(Beta)

Foto: Beta

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.