Ranjen novopazarac sa poternice Europola

Izvor: Press, 01.Feb.2016, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjen novopazarac sa poternice Europola

Novopazarac koji je rano jutros ranjen medicinski je zbrinut i u stabilnom je stanju, izjavio je Tanjugu dežurni hirurg Zdravstvenog centra u Pazaru dr Izet Tutić.
   "Pacijent je ranjen iz vatrenog oružja na dva mesta, sada je u stabilnom stanju, na intentzivnoj nezi", rekao je dr Tutić.
Reč je o osobi I.A. a lokalni mediji su preneli da je reč o Izetu Ajdinoviću, koji se, inače, nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na poternici Evropola zbog niza krivičnih dela počinjenih u inostranstvu.
On je jutros u 7.30 ranjen u pucnjavi u Specijalnoj bolnici u Novopazarskoj Banji, što je ranije danas Tanjugu potvrdio Izet Jusufović iz Policiijske uprave Novi Pazar. 
Osoba za koju se sumnja da je pucala u Ajdinovića je u bekstvu.
Ajdinović je, kako su preneli mediji, označen kao jedan od najtraženijih begunaca u Evropi. 
Prema podacima Evropola osumnjičen je da je učestvovao u oružanoj pljački u Luksemburgu 2013. Od tada se nalazi u  bekstvu.
Na sajtu www.eumostwanted.eu navodi se da je Ajdinović visok 195 centimetara i da je državljanin Srbije.
Ističe se da je član kriminalne organizacije koja se bavi krađama, otmicama i ucenama.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.