Izvor: Nezavisne Novine, 07.Avg.2017, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjen lovac kod Teslića

TESLIĆ - Lovac D.M. iz Teslića ranjen je tokom lova na divlje svinje u teslićkom mjestu Donji Ranković, kada je B.N. iz svog lovačkog karabina ispalio hitac u nisko rastinje, smatrajući da je uočio kretanje divljači, potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije.

Policijskoj stanici Teslić, sinoć oko 21.15 časova, iz Doma zdravlja Teslić prijavljeno je da im je dovezen D.M. sa prostrelnim ranama u dijelu desne prepone i butine, te da je nakon ukazane ljekarske pomoći prevezen >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u dobojsku bolnicu.

Na osnovu do sada prikupljenih saznanja, policajci Policijske stanice Teslić utvrdili su da je B.N, nakon što je ispalio hitac, začuo jauk povrijeđenog D.M, te mu ukazao prvu pomoć i prevezao ga u Dom zdravlja Teslić.

"Obojica su članovi Lovačkog udruženja 'Tetrijeb' Teslić", saopšteno je iz policije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.