Rani radovi Jelene Mrkić

Izvor: Vesti-online.com, 14.Maj.2011, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rani radovi" Jelene Mrkić

Pevačica Jelena Mrkić se pre šest godina obnažila za jedan muški časopis i tom prilikom širokom auditorijumu pokazala kakve atribute poseduje. U januaru 2005. godine, kad je započinjala muzičku karijeru obradom pesme "Doveče“ Bijelog dugmeta, atraktivna Novosađanka rešila je da se skine za časopis CKM.

Do pola, ali sasvim dovoljno za napaljene muškarce koji su balavili dok su u to vreme prelistavali pomenuti magazin, zadržavajući pogled na jednom od najintimnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << delova Jeleninog tela – grudima! Doduše silikonskim, ali koga to uopšte zanima?! A Jeca ih je baš stavila u prvi plan i istakla da je veoma ponosna što su je čitaoci u tadašnjoj CKM rubrici "Komšinica nad komšinicama“ izabrali za naj komšinicu. Branila je tada i devojke koje se slikaju polugole.

- Na Balkanu vlada mišljenje da su devojke koje se slikaju za časopise poput vašeg lake, što apsolutno nije tačno. Želela bih da ljudi promene mišljenje i nadam se da sam zajedno sa još nekim devojkama bar donekle pomerila granicu - rekla je tada Mrkićka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.