Rama najkorumpiraniji premijer na Balkanu

Izvor: B92, 18.Avg.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rama najkorumpiraniji premijer na Balkanu"

Tirana -- Ljljzim Baša objavio je video poruku u kojoj navodi da svi "međunarodni izveštaji ukazuju da je albanski premijer Edi Rama najkorumpiraniji premijer na Balkanu"

Lider najveće albanske opozicione stranke Demokratske partije optužuje albanskog premijera da ''plačka Albaniju sa bandom oligarha'', kao i za pranje novca od droge i kriminala, prenosi a1on.mk.

Istovremeno on tvrdi da tokom šest godina vladanja Rame u Albaniju nije ušla ni jedna strana direktna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << investicija.

On poručuje da su strane investicije obaveza svake zemlje a video poruku završava rečima; „Rama odlazi. Albanija kao Evropa“.

Baša je prethodno najavio da će ujedinjena albanska opozicija nastaviti sa protestima u septembru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.