Radulović: Naš glavni protivnik je apstinencija

Izvor: RTS, 03.Jun.2017, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radulović: Naš glavni protivnik je apstinencija

Lider Pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović izjavio je da je glavni protivnik DJB apstinencija i apatija te da je njihov zadatak da vrate ljude u politički proces.
"Naš glavni protivnik nije Vučić. O njemu je sve rečeno i njim se više nećemo baviti. Naš glavni protivnik je apstinencija. Zajednički zadatak je da što više opoziciono nastrojenih apstitnenata vratimo u politički proces. To je jedini >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << način da pobedimo zlo koje uništava Srbiju", rekao je Radulović na Skupštini DJB.

On se izvinio, kako je rekao, građanima Srbije što nisu uspeli da spreče pobedu Vučića u prvom krugu predsedničkih izbora.
"Naš posao je bio da to sprečimo. Nismo uspeli da animiramo apstinente. Građani su glasali za nas da uradimo taj posao", rekao je Radulović. 
Kako je naveo, nisu uspeli da sprovedu ono što su zamislili, strategiju jednog zajedničkog kandidata i dogovor oko zajedničkog nastupa na parlamentarnim i beogradskim izborima.
"Kakva god da nam je strategija i taktika bila, one su pretrpele poraz. Vučić je pobedio u prvom krugu. Sve ostalo su izgovori", rekao je Radulović dodajući da ne traže opravdanja jer nisu uspeli da postignu cilj.
Navodeći i da još uvek ne zna šta će biti politika novih pokreta i stranaka, on je istakao da DJB ima svoju autentičnu politiku, programske ciljeve zbog kojih su ušli u politiku.
Kaže i da kao pozitivan znak vide to što i druge političke opcije kopiraju njihove stavove i politike. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.