Izvor: B92, 11.Feb.2010, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moguć susret Malovićeve i Radovića

Podgorica -- Ministar pravde Crne predložiće koleginici iz Srbije da se sastanu i reše nesporazume u saradnji u slučaju istrage o švercu dve tone kokaina iz Urugvaja.

"Samo zajedničkom borbom možemo se na kvalitetan način odupreti organizovanom kriminalu, koji ne poznaje granice. U tom smislu, uputiću pismo ministarski Snežani Malović i predložiti sastanak o svim temama koje sada opterećuju naše odnose", rekao je Miraš Radović gostujući na TV Crne Gore.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
On je ponovio da crnogorsko Tužilaštvo nije moglo pokrenuti postupak protiv Gorana Sokovića i Dejana Šekularca, koje Srbija potražuje, jer mu srpsko Tužilaštvo za borbu protiv organizovanog kriminala nije dostavilo traženi metarijal o sumnji u izvršeno krivično delo.

Radović je kazao da poruka Beograda da Podgorici neće proslediti dokumentaciju vezanu za istragu protiv Sokovića i Šekularca jer bi to ugrozilo istragu, predstavlja "zamenu teza".

Radović je rekao da će Darko Šarić biti uhapšen, ukoliko se nađe na crnogorskoj teritoriji i izručen Srbiji koja je za njim raspisala međunarodnu poternicu

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radović najavio susret s Malovićevom

Izvor: SrbijaNet.rs, 11.Feb.2010

Ministar pravde Crne Gore Miraš Radović najavio je da će ministarki pravde Srbije Snežani Malović sutra predložiti da se sastanu i reše nesporazume u saradnji u slučaju istrage o krijumčarenju više od dve tone kokaina iz Južne Amerike u Evropu. 

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Balkanski ratnik: Sastanak Crna Gora - Srbija?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2010, 02:01

PODGORICA - Ministar pravde Crne Gore Miraš Radović najavio je da će srpskoj koleginici Snežani Malović predložiti sastanak posvećen zajedničkoj borbi protiv organizovanog kriminala..."Samo zajedničkom borbom možemo se na kvalitetan način odupreti organizovanom kriminalu, koji ne poznaje granice....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ministar pravde Crne Gore traži sastanak sa Malovićkom

Izvor: Glas javnosti, 12.Feb.2010

PODGORICA - Ministar pravde Crne Gore Miraš Radović predložio je ministarki pravde Srbije Snežani Malović da se sastanu i razgovaraju o saradnji na rešavanju pitanja koja su od obostranog interesa za dve zemlje..."Samo zajedničkom borbom možemo se na kvalitetan način odupreti organizovanom kriminalu",...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.