Radovi u Pavla Vuisića i Ljutice Bogdana

Izvor: Press, 11.Avg.2016, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi u Pavla Vuisića i Ljutice Bogdana

Ulica Pavla Vuisića u Zemunu, na delu od Emila Zatopeka do Ulice Dijega Rivere, biće zatvorena za saobraćaj od 11. do 30 avgusta, saopšteno je iz „Beokom servisa”.
Tokom izvođenja radova vozila sa linija javnog prevoza 81 i 81L saobraćaće, umesto do terminusa „Altina 1”, na skraćenoj trasi do raskrsnice ulica Ljiljane Krstić i Pavla Vuisića.
Vozila sa linije 81 će promenu smera vršiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sistemom sledećih ulica: Ljiljane Krstić – Pavla Vuisića – Dobanovački put i dalje redovnom trasom,
vozila sa linije 81L će promenu smera vršiti sistemom sledećih ulica: Pavla Vuisića – Ljiljane Krstić – Ugrinovački put i dalje redovnom trasom.
Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta i privremeno uspostavljena stajališta „Pavla Vuisića” u Ulici Ljiljane Krstić u zoni raskrsnice sa Pavla Vuisića, u oba smera.
Zbog radova za saobraćaj se do 19. septembra potpuno zatvara Ulica Ljutice Bogdana, na delu od Ulice banjičkih žrtava do Šekspirove, i na delu od Dr Ive Popovića Đanija do Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića.
Maglajska ulica privremeno će funkcionisati kao slepa ulica na delu od Nikodija Stefanovića do Ljutice Bogdana.
Pristup Ulici dr Ive Popovića Đanija i Sokobanjskoj, a time i Institutu za kardiovaskularne bolesti omogućen je pravcem Šekspirova – Ljutice Bogdana – Dr Ive Popovića Đanija – Sokobanjska.
Ulica Heroja Milana Tepića, na delu od Hreljanovićeve do Ljutice Bogdana, i Hreljanovićeva, na delu od Heroja Milana Tepića do Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića privremeno su regulisane kao dvosmerne ulice, čime je rešen pristup KBC „Dragiša Mišović”.
Kao alternativna saobraćajnica Ulici Ljutice Bogdana za vreme izvođenja radova predviđena je Ulica Dr Milutina Ivkovića.
Po završetku radova, na trasi od Sokobanjske do Dr Ive Popovića Đanija, ostaje zatvorena deonica od Dr Ive Popovića Đanija do Kneza Aleksandra Karađorđevića. 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.