Radovi na auto-putu u zoni Plavog mosta

Izvor: Glas javnosti, 13.Avg.2012, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na auto-putu u zoni Plavog mosta

BEOGRAD - Na delu auto-puta kroz Beograd između saobraćajnih petlji „Dušanovac” i „Konjarnik” od ponedeljka uveče u 19 sati za saobraćaj će biti zatvorena jedna polovina auto-puta i to u smeru od Šida ka Nišu, najavljeno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Planirano je da radovi traju do 2. septembra i da se obavljaju po fazama.

U prvoj fazi saobraćaj će se odvijati na polovini auto-puta na sledeći način: vozila koja se kreću u smeru od Niša ka Šidu koriste >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << dve saobraćajne trake auto-puta, dok će vozila koja se kreću u smeru od Šida ka Nišu koristiti jednu saobraćajnu traku auto-puta.

Vozila koja se kreću auto-putem iz smera Novog Beograda i Šida neće moći da se isključe sa auto-puta kod „Plavog mosta” (saobraćajna petlja „Medaković”) i saobraćajne petlje „Konjarnik”, te je neophodno da se isključe ranije na saobraćajnim petljama „Mostar”, „Autokomanda” i „Dušanovac”.

Na ovoj deonici tokom prve faze radova nema izmena u trasama linija javnog gradskog i međumesnog prevoza.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.