Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Dec.2012, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radončić razgovarao sa sindikatima policijskih agencija

Predstavnici sindikata Granične policije, SIPA-e i Agencije za koordinaciju policijskih tijela zadovoljni su rezultatima sastanka s ministrom sigurnosti BiH Fahrudinom Radončićem. Tokom dvosatnog sastanka u zgradi državnih institucija na Marindvoru, Radončić je saslušao probleme koje su iznijeli predstavnici ova tri sindikata. Žalili su se na neplaćanje prekovremenog rada, nepoštovanje kolektivnog ugovora, niske plate koje se  godinama ne povećavaju već dodatno umanjuju te ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Radončiću izneseni problemi policijskih službenika

Izvor: Capital.ba, 24.Dec.2012

SARAJEVO, Predstavnici sindikata agencija za provođenje mira u BiH danas su na sastanku sa ministrom bezbjednosti BiH Fahrudinom Radončićem iznijeli probleme sa kojima se suočavaju policijski službenici, kao što je ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.