Radojičić o planovima: Metro, dva mosta, nacionalni stadion

Izvor: N1 televizija, 12.Okt.2018, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radojičić o planovima: Metro, dva mosta, nacionalni stadion

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da je u narednom periodu u planu da se u Beogradu izgradi metro, dva mosta, tuneli, nacionalni stadion, kao i da se traže nove lokacije za izgradnju vrtića.

"U ovom trenutku se radi dosta značajnih projekata, završen je Pupinov most, gradi se Skaj lajn, ali planiramo i niz novih projekata u budućnosti. Beograd je značajno mesto za ceo svet kao investiciona tačka", rekao je Radojičić za RTS.

Ona je kazao i da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << izgradnja Tiršove 2 napreduje, da postoji koncept kako će izgledati i da se rešavaju problemi koji postoje oko lokacija.

Radojičić je podsetio da će Beograd od 15. do 17. oktobra biti domaćin Trećeg foruma gradonačelnika glavnih gradova država centralne i istočne Evrope i NR Kine tzv. (16+1) i da je to sjajna prilika da se razmene iskustva.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Radojičić o planovima za Beograd

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Okt.2018

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je danas da je u narednom periodu u planu da se u Beogradu izgradi metro, dva mosta, tuneli, nacionalni stadion kao i da se traže nove lokacije za izgradnju vrtića..."U ovom trenutku se radi dosta značajnih projekata, završen je Pupinov most, gradi...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.