Radno vreme  za božićne praznike

Izvor: Studio B, 04.Jan.2012, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radno vreme za božićne praznike

Za vreme božićnih praznika sve prodavnice i samousluge, zanatske i druge radnje, kao i radnje na pijacama radiće sa izmenjenim radnim vremenom, saopštavaju iz Sekretarijata za privredu.

Na Badnji dan, 6. januara, od 8 do 16 časova radiće prodavnice prehrambenih proizvoda i samousluge, a od 9 do 16 sati prodavnice neprehrambenih proizvoda i trgovinski centri.

Na Božić, 7. januara, prodavnice neprehrambenih proizvoda mogu biti zatvorene, dok će dežurne prodavnice >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i dežurne samousluge biti otvorene od 8 do 12 sati.

U nedelju, 8. januara, na drugi dan Božića, dežurne prodavnice i dežurne samousluge mogu biti zatvorene.

Svi trgovinski i zanatski objekti u dane božićnih praznika mogu biti otvoreni i raditi duže od radnog vremena navedenog u ovom saopštenju.

Radno vreme pijaca

Zelene pijace neće raditi 7. januara, dok će Kvantaška pijaca raditi neprekidno, 24 sata svakog dana, bez obzira na praznike. Ostale pijace će imati prilagođeno radno vreme tokom praznika, saopštavaju iz „Gradskih pijaca".

Otvoreni tržni centar - Novi Beograd (popularni „Buvljak"), Tržni centar „Depo" i „Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom" - Miljakovac neće raditi 7. januara.

Pijaca cveća TC „Krnjača" neće raditi na Božić, 7. januara, kaže se u saopštenju JKP „Gradske pijace".

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.