Radnik obezbeđenja ranio dečaka  u Smederevu

Izvor: Glas javnosti, 27.Okt.2012, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik obezbeđenja ranio dečaka u Smederevu

SMEDEREVO - Radnik obezbeđenja Fabrike železničkih vagona Želvoz danas je pod još neutvrđenim okolnostima ranio 11-godišnje dete pištoljem.

U bolnici "Sveti Luka", u kojoj je dečak zbrinut, su rekli da je dete zadobilo prostrelnu ranu i da je reč o lakšoj povredi.

Metak je detetu prošao kroz mišić nadkolenice, rekli su u bolnici.

Istražni sudija Dragan Rogan rekao je da je obavešten o slučaju lakšeg ranjavanja dečaka od "zalutalog" hicaa u smederevskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << naselju Mali krivak.

Dečak je bio izvan fabričkog kruga kada se dogodila nesreća. Ranjeno dete živi u naselju Mali krivak koje od fabrike deli betonski zid.

Više detalja biće poznato nakon uviđaja koji je počeo odmah posle incidenta koji se dogodio oko 14 časova.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.