Izvor: Nezavisne Novine, 03.Avg.2017, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik iz BiH poginuo na gradilištu u Hrvatskoj

ŠIBENIK - Četrdesetogodišnji radnik iz BiH Ivan I. poginuo je u kamenolomu građevinske firme "Sarađen" u Dubravi kod Tisnoga u Hrvatskoj.

Nesreća se dogodila u srijedu nešto poslije 10 sati, kada je nesrećnog muškarca poklopila košara s bagera. Ivan I je prema pisanju "Jutarnjeg lista" na mjestu ostao mrtav.

Prema do sada utvrđenom do stradavanja je došlo na način kada je 41-godišnji zaposlenik pomenute kompanije upravljao radnom mašinom, kojom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << se smrtno stradali 40-godišnjak nalazio na podu stojeći uz veći betonirani zid, kada se iz, za sada nepoznatih razloga, "kašika“ s grane radne mašine-bagera otkačila, pala na Ivana I. i usmrtila ga.

Protiv 41-godišnjaka će biti podnijeta krivična prijava nadležnom Državnom tužilaštvu u Šibeniku.

Stradali radnik je sa suprugom i troje maloljetne djece živio u Zatonskoj ulici u Vodicama.

(Vecernji.ba)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.