Radnik HE Uvac poginuo prilikom remonta

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2013, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik HE Uvac poginuo prilikom remonta

Jedan radnik je danas poginuo u Hidroelektrani Uvac kod Nove Varoši. Poginuo je radnik Limskih hidro-elektrana Boban Obućina (47), izjavio je istražni sudija Zoran Dukić.

"Do nesreće je došlo u toku ispitivanja remontovanog transformatora

u HE Uvac", rekao je agenciji Beta Dukić, dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Prijepolju. Istraga je u toku.

Kako je rečeno RTS-u, prilikom redovnog godišnjeg remonta, a tokom ispitivanja generatora, poginuo je radnik Limskih hidroelektrana. Prema nezvaničnim informacijama, reč je o iskusnom električaru, koji je star 47 godina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Radnik poginuo u nesreći u Hidro-elektrani Uvac

Izvor: CrnaHronika.rs, 13.Jul.2013

Jedan radnik je danas poginuo u Hidro-elektrani Uvac kod Nove Varoši.Poginuo je radnik Limskih hidro-elektrana Boban Obućina (47), izjavio je istražni sudija Zoran Dukić.. “Do nesreće je došlo u toku ispitivanja remontovanog transformatora u HE Uvac”, rekao je agenciji Beta Dukić, dežurni...

Nastavak na CrnaHronika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.