Džaba smo lizali: Radnik Frikoma u nagradnoj igri „Pažljivo ližite“ namestio sebi džip i stotine hiljada evra

Izvor: Blic, 10.Apr.2012, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džaba smo lizali: Radnik "Frikoma" u nagradnoj igri „Pažljivo ližite“ namestio sebi džip i stotine hiljada evra

Darko R. (29) iz Beograda uhapšen je u nastavku policijske akcije suzbijanja prevara u organizaciji nagradnih igara. Uhapšeni je radio kao asistent marketinga u firmi "Frikom" i osumnjičen je da je odavajući tajne kompanije gde se prodaju sladoledi koji donose nagradu, prisvojio džip i nekoliko stotina hiljada evra.

Osumnjičeni Darko R. je sa saučesnicima, koristeći poslovne tajne koje su mu bile poverene u realizaciji nagradne igre „Pažljivo ližite" protivpravno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prisvojio automobil džip „Hamer", prvu novčanu nagradu od 202.000 evra i više novčanih nagrada od 2.000 evra, kao i veći broj mobilnih telefona ukupne vrednosti preko 30.000.000 dinara.

Na taj način osumnjičeni je oštetio preduzeće „Frikom" AD Beograd i potencijalne dobitnike. On je osumnjičen da je u periodu od 15. do 19. maja 2008. godine obaveštavao ostale osumnjičene, koji će biti obuhvaćeni krivičnom prijavom, na kom će prodajnom mestu biti sladoledi koja donose nagradu.

Krivičnom prijavom zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj obuhvaćeni su još Jovica R. (46), Miloš M. (40), Bane V. (50) i Slaviša N. (42) svi iz Smedereva i Zlativoje Đ. (52) iz Ćuprije i Konstantin I. (28) iz Beograda.

Darko R. je ostalim osumnjičenima davao instrukcije šta treba da kažu prilikom prijave dobitka u firmi „Frikom" AD Beograd kako bi mogli da podignu nagradu.

Po preuzimanju nagrade, ostali osumnjičeni dobitke su predavali Darku R.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prevarom do glavnih Frikom nagrada

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Apr.2012

Radnik kompanije Frikom D.R. (29) uhapšen je danas zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj i odao tajne u nagradnoj igri 'Pažljivo ližite' kako bi uzeo glavne novčane nagrade, džip, telefone..

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Uhapšen zbog nameštanja "Frikomove" nagradne igre

Izvor: Radio 021, 10.Apr.2012

Darko R. (29) iz Beograda uhapšen je zbog nameštanja nagradne igre. Naime, on je radio kao asistent marketinga u firmi "Frikom" i osumnjičen je da je odavajući tajne kompanije gde se prodaju sladoledi koji donose nagradu, prisvojio džip i nekoliko stotina hiljada evra.

Nastavak na Radio 021...

Radnik Frikoma "pažljivo lizao": Namestio sebi džip i pare!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Apr.2012

Darko R. (29) iz Beograda uhapšen je u nastavku policijske akcije suzbijanja prevara u organizaciji nagradnih igara. Uhapšeni je radio kao asistent marketinga u firmi "Frikom" i osumnjičen je da je odavajući tajne kompanije gde se prodaju sladoledi koji donose nagradu, prisvojio džip i nekoliko...

Nastavak na Vesti-online.com...

Radnik Frikoma namestio sebi nagradne igre

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Apr.2012

Beograđanin Darko R. (29) uhapšen je u nastavku policijske akcije suzbijanja prevara u organizaciji nagradnih igara pošto je osumnjičen da je, kao asistent marketinga u firmi Frikom, odavao tajne kompanije i na taj način prisvojio džip i nekoliko stotina hiljada evra. Osumnjičeni je sa saučesnicima,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Džaba ste lizali

Izvor: RTV Pink, 11.Apr.2012, 14:47

Radnik "Frikoma" u nagradnoj igri "Pažljivo ližite" prisvojio džip i novac. . . Darko R. (29) iz Beograda uhapšen je u nastavku policijske akcije suzbijanja prevara u organizaciji nagradnih igara. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.