Radnički i Napredak 78. minutu bez šuta u okvir gola!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Avg.2014, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički i Napredak 78. minutu bez šuta u okvir gola!

Radnički i Napredak razočarali navijače na "Čika Dači".

 

O tome koliko su "veličanstvenu" predstavu odigrali Kragujevčani i Kruševljani najbolje svedoči podatak da smo prvi udarac u okvir gola videli tek u 78. minutu?! Posle izblokiranog pokušaja Brazilca Taija, lopta se odbila na nogu Dušana Mićića. Traljav šut, bez opasnosti po golmana Žarka Trifunovića.

 

Ali je barem bio šut. Koji se, istina, neće pamtiti iako je, verovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ili ne, bio jedini za 90 minuta nečeg igre. Pitanje je samo koje, jer ovo nije bio fudbal. Ne ponovilo se!

Vredi pomenuti samo još da je očajan utisak koji je ostavljen u Kragujevcu dodatno pogoršan povredom Darka Fejse, koji je morao da bude zamenjen na poluvremenu.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.