Radnici Hitne pomoći krali od pacijenata?

Izvor: Mondo, 27.Jan.2018, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici Hitne pomoći krali od pacijenata?

Pripadnici policije rasvetlili su seriju krađa u Beogradu, a zbog navodne krađe od pacijenata uhapšena su dvojica radnika Hitne pomoći, pišu "Večernje novosti".

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

"Večernje novosti" pišu u današnjem broju da je tragedija jedne Beograđanke pomogla da se rasvetle navodne krađe za koje se sumnjiče vozač i tehničar Hitne pomoći. Njoj je, kako se navodi, nestao nakit kada joj je umro muž.

"Njenom suprugu je pozlilo i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << čovek je nažalost umro, uprkos lekarskoj pomoći. Žena je tek posle nekoliko dana primetila da joj fali zlatna burma", pišu "Večernje novosti".

Nju je, navodno, nekoliko nedelja posle smrti muža pozvala policija da da izjavu "u vezi sa izvesnim krađama s kojima su, kako se sumnja u tom trenutku, povezane osobe, koje rade u Hitnoj pomoći".

"Večernje novosti" saznaju da je protiv njih dvojice u toku istraga u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, a na osnovu krivične prijave koju je protiv njih podnela policija.

Na teret im se stavlja, dodaje se, da su pljačkali pacijente.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Dvojica radnika Hitne pomoći krala od pacijenata

Izvor: Večernje novosti, 27.Jan.2018

Pripadnici policije rasvetlili seriju krađa u Beogradu. U Prvom tužilaštvu saslušani osumnjičeni, a u toku je ispitivanje svedoka TRAGEDIJA jedne Beograđanke, kojoj je umro suprug, pomogla je da se rasvetle krađe za koje se sumnjiče - vozač i tehničar Hitne pomoći! Kako...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.