Radnica oštetila Klinički centar za skoro milion dinara

Izvor: B92, 14.Feb.2018, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnica oštetila Klinički centar za skoro milion dinara

Kragujevac -- Pripadnici MUPŠ u Kragujevcu uhapsili su D. Đ. (43), zaposlenu u Kliničkom centru u Kragujevcu, zbog pronevere blizu milion dinara.

Postoje osnovi sumnje da, od januara do kraja oktobra prošle godine, novac naplaćivan od pacijenata na ime pruženih zdravstvenih usluga u Urgentnom centru Kliničkog centra u Kragujevcu, kojim je bila zadužena, D. Đ. nije predavala blagajni, već je zadržala za sebe.

Na taj način, kako se sumnja, ona je Klinički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << centar Kragujevac oštetila za iznos od oko 992.000 dinara.

D.Đ. je uz krivičnu prijavu, sprovedena Osnovnom javnom tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo pronevera.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPŠENJE U KLINIČKOM CENTRU Zaposlena proneverila skoro MILION DINARA

Izvor: Blic, 14.Feb.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su D. Đ. (43), zaposlenu u Kliničkom centru u Kragujevcu, zbog pronevere blizu milion dinara, saopštila je PU Kragujevac...Postoje osnovi sumnje da, od januara do kraja oktobra prošle godine, novac naplaćivan od pacijenata na ime...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.