Radionica Govoriti i pisati o nauci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2012, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radionica "Govoriti i pisati o nauci"

NOVI SAD -

"Govoriti i pisati o nauci, svima, a posebno novinarima, nije nimalo lako. Izazov je približiti naučne teme gledaocima, a da one budu predstavljane na način koji je istovremeno i stručan i zanimljiv", istaknuto je između ostalog na obuci za novinare Radio - televizije Vojvodine, u organizaciji renomirane novinarke i urednice, Drenke Dobrosavljević, koja je odlučila da svoje dugogodisnje iskustvo prenese mlađima.

Radionici, koja će trajati do 16. decembra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prisustvuju novinari iz desetak medijskih kuća iz zemlje, uključujući i novinare RTV.

Radionica se odvija uz podršku novosadskog univerziteta. Nakon obuke, koja uključuje i izradu radijskih priloga, polaznici ce dobiti sertifikate. Ovo je inače, prva takva obuka za novinare u Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.