Radio S najomiljeniji radio u Srbiji

Izvor: S media, 16.Dec.2011, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radio S najomiljeniji radio u Srbiji

Radio S je najomiljenija radio stanica u Srbiji. Ovu titulu, već više godina najslušanijoj nacionalnoj radio stanici dodelili su potrošači u okviru istraživanja „Moj izbor 2011.“ koje je ogranizovalo udruženje „Moja Srbija“ uz podršku Privredne komore Beograda.

Radio S je trijumfovao u kategoriji omiljenih radio stanica, na osnovu istraživanja rađenih tokom trogodišnjeg rada udruženja, kao i statističkih podataka preuzetih od relevantnih >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << institucija.

Radio na crvenom tepihu

Radio S na evropskoj konferenciji radio-lidera!

Radio S – Produži život!

Direktor Radija S Predrag Anđelković istakao je da je ovo jedna od najznačajnijih nagrada koju je Radio S dobio, jer su upravo potrošači bili ti koji su odlučivali. U novu sezonu pod sloganom „Život dobro zvuči“ tim najslušanije nacionalne radio stanice krenuo je sa proverenim sadržajem, ali i ambicijom da novitetima osvoje još veći broj slušalaca:

- Radio S će se pre svega truditi da zadrži slušaoce kvalitetnom, dobrom i odlilčno odabranom muzikom. Pored toga, potrudićemo se da uvedemo što više zabavnih segmenata sa mnogo humora kako bismo rasteretili ljude od svakodnevnih problema.

Međutim, cilj nam je da pridobijemo više ljudi koji veruju informativnom programu koji nudimo. Naše vesti u šest sati ujutru u okviru jutarnjeg programa imaju najviše slušalaca, što je dokaz da idemo u dobrom smeru
- rekao je Anđelković.

Prema najnovijim istraživanjima slušanosti koja je sproveo Ipsos Stratedžik Marketing, Radio S je ubedljivo najslušanija radio stanica u Srbiji, sa šerom 21 i čak 1.530.190 slušalaca.

(S media)

Foto: Nenad Gajić

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Domaći potrošači izabrali Jelen Pivo za “Moj izbor 2011”

Izvor: B&F Online, 16.Dec.2011

Više od 55 odsto potrošača širom Srbije, od kojih oko 60 odsto muškaraca, svrstalo je Jelen Pivo Apatinske pivare među tri najomiljenija pića u kategoriji pivo i vino u okviru akcije "Srbija ima kvalitet" u organizaciji udruženja "Moja Srbija" i Privredne komore Beograda. 

Nastavak na B&F Online...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.