Radikali održali sednicu u Hrtkovcima

Izvor: N1 televizija, 03.Jun.2018, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali održali sednicu u Hrtkovcima

Sednica Centralne otadžbinske uprave Srpske radikalne stranke (SRS) održana je Hrtkovcima u kući lidera radikala Vojislava Šešelja, a na sednici su izabrani novi članovi Centralne uprave, saopšteno je iz te stranke.

Dosadašnji predsednik Izvršnog odbora stranke, Vjerica Radeta, izabrana je za potpredsednika SRS, dok je na funkciju predsednika Izvršnog odbora izabran Miroljub Ignjatović, dosadašnji glavni sekretar Izvršnog odbora.

Na sednici je usvojen i finansijski >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << izveštaj za 2017. godinu.

Sve odluke donete su jednoglasno.

U drugom delu sednice je izvršena analiza aktuelne političke situacije u državi i dogovorene su, kako je navedeno, smernice za dalje političko delovanje srpskih radikala.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radikali u Hrtkovcima održali sednicu Centralne otadžbinske uprave

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jun.2018

Sednica Centralne otadžbinske uprave Srpske radikalne stranke (SRS) održana je Hrtkovcima u kući lidera radikala Vojislava Šešelja, a na sednici su izabrani novi članovi Centralne uprave, saopšteno je danas iz te stranke...Dosadašnji predsednik Izvršnog odbora stranke, Vjerica Radeta, izabrana...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.