PREDSEDNIK SE SASTAO SA MINISTROM PROSVETE Vučić: Najznačajniji udžbenici moraju biti deo srpskog izdavaštva (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 13:48

PREDSEDNIK SE SASTAO SA MINISTROM PROSVETE Vučić: Najznačajniji udžbenici moraju biti deo srpskog izdavaštva (FOTO)

Vučić i Ružić sastali su se i razgovarali o važnim temama za srpsku prosvetu

Predsednik Srbije Aleksanar Vučić i Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić sastali su se danas kako bi porazgovarali o temama od ključnog značaja za Srbiju.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Važan razgovor sa prvim potpredsednikom Vlade i ministrom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Brankom Ružićem o jednoj od najvažnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tema za našu Srbiju. Naime, danas smo se dogovorili da ministarstvo i Vlada krenu u izmenu dva zakona, kako bismo stvorili uslove da država sačini udžbenike za osnovnu i srednju školu za srpski jezik i književnost, istoriju i geografiju. Srbija je slobodna i nezavisna zemlja, i upravo zbog toga, ovi najznačajniji udžbenici moraju da budu deo srpskog izdavaštva i posao od najvišeg javnog interesa. Živela Srbija! - napisao je predsednik na svom instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa Ružićem na sastanku: Najznačajniji udžbenici moraju da budu deo srpskog izdavaštva FOTO

Izvor: B92, 01.Mar.2021

Predsednik Srbije i ministar prosvete Branko Ružić sastali su se danas i razgovarali o stvaranju uslova da država sačini udžbenike za osnovnu i srednju školu..."Važan razgovor sa prvim potpredsednikom vlade i ministrom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja o jednoj od najvažnijih tema za našu...

Nastavak na B92...

Ružić: "Dara iz Jasenovca" da uđe u program za srednje škole

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2021, 10:26

Predložio sam da se film "Dara iz Jasenovca" nađe u programu za srednje škole, uz saglasnost roditelja, rekao je jutros ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić..."Mislim da bi to bilo dobro i da se organizuju projekcije za srednjoškolce. Već smo razgovarali i sa producentima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.