Racija u nemačkom Opelu zbog dizel motora

Izvor: N1 televizija, 15.Okt.2018, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Racija u nemačkom Opelu zbog dizel motora

Policija i državno tužilaštvo sprovode pretres u fabrici automobila Opel, a istraga je povezana sa sumnjama o manipulaciji oko izduvnih gasova dizel motora.

"Opel u punoj meri sarađuje s policijom i državnim tužilaštvom", saopšteno je uprave fabrike. U saopštenju se navodi da vozila Opela "ispunjavaju propise" u vezi sa emisijom izduvnih gasova.

Dnevnik Bild javlja kako je u oko 100.000 automobila marke Opel s dizel motorima manipulisano rezultatima >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ispitivanja izduvnih gasova.

Opel se dosad, za razliku od ostalih nemačkih proizvođača automobila poput Folksvagena, nije nalazio u središtu istrage oko manipulacije dizel motora.

Nemačko ministarstvo saobraćaja je, međutim, još u junu saopštilo da i za Opel postoji osnovana sumnja u manipulacije kod motora na dizel pogon.
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Racija u Opelu zbog dizelskih motora

Izvor: AutoBlog, 15.Okt.2018

Policija i državno tužilaštvo u ponedeljak sprovode pretres u fabrici automobila Opel, a istraga je povezana sa sumnjama u manipulaciju oko izduvnih gasova dizelskih motora, piše Rojters. „Opel u punoj meri sarađuje s policijom i državnim tužilaštvom", kaže se u saopštenju iz uprave kompanije....

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.